Curt Bergfors

För tre år sedan skrevs ett nytt äktenskapsförord mellan. Hamburgerkedjan Max grundare Curt Bergfors dog på söndagen rapporterar Expressen.


Pin Pa Max History

Curts visionära idé- och kunskapsrikedom har präglat MAX utveckling och tillväxt.

. Det är med stor sorg vi meddelar att Curt Bergfors MAX grundare huvudägare och arbetande styrelseordförande har somnat in den 8 maj 2022 med den närmaste familjen vid sin sida. I anslutning till Almedalsveckan i Visby i juli 2016 publicerade. Curt Bergfors var vd för snabbmatskedjan fram till år 2002 då hans äldsta söner.

Det blev snart en grill till i Skellefteå och sen ytterligare en i Luleå. Curt Bergfors startade sin första restaurang X-grillen 1968 i Gällivare bara 19 år gammal. Max Burgers Aktiebolag tidigare Max Hamburgerrestauranger AB är en svensk hamburgerkedja som grundades 1968 i Gällivare av Curt Bergfors och Britta Fredriksson.

Richard och Christoffer Bergfors tog över som vd respektive vice vd för företaget. Så startade Curt Bergfors Max Det var den 14 juni 1958 som Curt Bergfors och hans dåvarande sambo Britta Fredriksson öppnade det som skulle komma att bli Sveriges hamburgergigant. - Curt var en elsket ektemann pappa farfar og svigerfar og vernet om oss alle.

Bara ett par år senare hade bolaget växt till tre restauranger en i Skellefteå och en i Luleå och det var då namnet Max kom till efter ägarens smeknamn enligt företaget. Vi sörjer honom djupt säger sonen och vdn i Max Richard Bergfors i ett pressmeddelande. Han var også en veldig godt likt leder og foregangsmann i næringslivet sier sønnen.

Han var också en mycket omtyckt och uppskattad ledare och föregångare inom näringslivet sa sonen Richard Bergfors i ett pressmeddelande. Max grundare Curt Bergfors är död. Vi sørger dypt over å ha mistet ham.

Grundade Sveriges första hamburgerkedja Mer från Expressen. Curt Bergfors har betytt mycket för restaurangägaren Kerstin Enbuske. Ni som hånar Curt Bergfors är fasen helt otroligt patetiska men framförallt avundsjuka nollor.

Han efterlämnar hustru fyra barn barnbarn samt övrig släkt och vänner. Vi sörjer honom djupt. Vi såg honom på Facetime när han vinkade med två fingrar till oss berättar vännen Björn Johansson om det sista mötet.

Där har han nu gått bort på sjukhus 73 år gammal. Grunnleggeren av den svenske hamburgerkjeden Max Curt Bergfors er død. Folk käkar där jämt oavsett hur svåra ni försöker framstå som med sågningar av burgarnas kvalitet.

Curt Bergfors var intill sin död arbetande styrelseordförande. Han var också en mycket omtyckt och uppskattad ledare och föregångare inom näringslivet säger Richard. Han sa alltid att ett bra koncept alltid håller.

Max Richard Melker Bergfors född 27 oktober 1975 i Örnäsets församling Luleå Norrbottens län är en svensk företagsledare och sedan 2002 VD för Max Burgers AB tidigare kallat Max Hamburgerrestauranger ABHan är son till Max Burgers ABs grundare Curt Bergfors och bror till Christoffer Bergfors. Curt var en älskad make pappa farfar och svärfar som värnade om oss alla. Företaget och hamburgerkedjan Max meddelade under söndagskvällen att dess grundare huvudägare och styrelseordförande Curt Bergfors har somnat in den 8 maj 2022 med den.

Curt Bergfors efterlämnar hustrun Malin fyra barn barnbarn samt övrig släkt och vänner. Även yngsta sonen Wilhelm Bergfors är idag aktiv i företaget och ledamot i styrelsen. Det går inte att snacka bort det han byggde upp det är egentligen helt otroligt att det lyckades.

Det skriver selskapet i en pressmelding ifølge Expressen. En liten grill på 17 kvadratmeter i hörnet av Uno-X-macken i Gällivare. Max grundare var fram till sin bortgång arbetande styrelseordförande.

1 År 2022 hade hamburgerkedjan 141 restauranger i Sverige 16 i Polen sju i Norge fyra i Danmark och tre i Egypten 3 som drivs genom franchisingDärutöver drevs åren 20122018 ett fåtal. Det tänker jag ofta på säger hon. Efter att en operation i vintras gått fel flögs Curt Bergfors grundare av hamburgerkedjan Max från Sverige till Miami i USA.


2005 Blir Max Forst Med Att Ta Fram En Lagkolhydrat Burgare Low Carb Burgare For Alla Anhangare Till Lchf Dieten Lchf Burgare Low Carb


Max Oppnar Nord Europas Forsta Drive In I Pitea 1981


1986 Lanserar Vi Max Supreme Vilket Gor Oss Till Den Forsta Hamburgerkedjan I Sverige Med En Ost Och Baconburgare Sverige Supreme


Agence Web Nice Burger Max 2018 Restauration Rapide Agence Web Agence

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel